opc_loader

Verzendkosten & bezorging


COVID-19
Let op! I.v.m. de maatregelen die zijn genomen omtrent het Corona virus is de winkel tijdelijk gesloten. Om jullie tegemoet te komen geldt er gratis verzending op ALLE orders vanaf 20,-
Bestel je voor 16.00? Dan wordt je order dezelfde dag nog verstuurd en vaak de volgende dag al geleverd, mits er geen vertraging bij PostNL is. 
Het is nu helaas ook niet mogelijk om je order op te halen in de winkel.


Verzendkosten

De verzenkosten bedragen EUR 4,95 binnen Nederland.
De verzenkosten bedragen EUR 7,95  binnen Nederland.​
Vanaf EUR 75,- is de verzending gratis binnen Nederland en België.


Ophalen in de winkel 

Wanneer je je bestelling wenst op te halen in de winkel in Eindhoven, vermeld dit dan even bij je order. Je bestelling staat dezelfde dag nog klaar in de winkel! Je verzendkosten worden dan uiteraard teruggestort. 


Bezorging

Boutique 22 streeft ernaar om jouw bestelling dezelfde dag te verzenden, helaas zijn sommige producten soms niet op voorraad en daardoor kan de levering van jou bestelling iets langer duren. De levering neemt normaal 1-2 werkdagen in beslag. Hou hier rekening mee.


Voor levering wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaald. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop jouw bestelling op het ontvangstadres wordt afgeleverd.